Massage

Klicka här för att boka

Massage är fantastiskt både för kropp och själ. Här kan du boka lymfmassage eller klassisk massage (som även inbegriper idrottsmassage och gravidmassage, du talar bara om för terapeuten hur du vill ha din behandling)

massage

Priser
25 min 370 kronor
50 min 650 kronor

Klassisk massage

Mjukar upp spända muskler och förebygger skador. Vid klassisk massage frigörs kroppens eget ”lugn och ro hormon” – Oxytocin. Massagen är avslappnande och lämnar en känsla av välbefinnande.

Lymfmassage

stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland används något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.  För personer med någon typ av mindre svullnad, smärta eller domningar är denna massage extra bra men behandling passar för alla och upplevs mycket avslappnande.

Idrottsmassage

är en djupgående kraftfull behandling såväl  för dig som idrottar mycket och vill ha hjälp med att förebygga och ta hand om skador, som för dig som föredrar en något ”tuffare” massage.

Gravidmassage

När magen börjar bli för stor för att ligga på, passar gravidmassage. Massagen utförs på en speciell kudde med plats för magen och påminner om klassisk massage. Du får hjälp med vanliga problem som uppstår under graviditeten.